Guardiola: Ne sjećam se da sam imao težeg protivnika

Foto: Screenshot Twitter

SINOĆ su u skupini F Lige prvaka Lyon i Manchester City odigrali 2:2. Domaćin je dva puta vodio, no City je izvukao bod.

Lyon je bio bolji u prvom dijelu, Lavovi su imali tri sjajne prilike, a najbliže golu bio je Maxwel Cornet koji je u 43. minuti pogodio vratnicu. Ipak, Cornet je u 55. minuti fantastičnim golom s ruba kaznenog prostora doveo domaćine u vodstvo. Izjednačio je Laporete u 63. minuti, ali je Cornet u 81. minuti svojim drugim pogotkom doveo Lyon u novo vodstvo. U 83. minuti Građani su ponovo izjednačili, a zabio je Sergio Aguero.

Na ljestvici vodi Manchester City s 10 bodova, Lyon ima sedam, Šahtar pet, a Hoffenheim tri boda. U zadnjem kolu Šahtar i Lyon će u međusobnom susretu igrati za prolaz. City je osigurao prolaz.

Nakon utakmice trener Cityja Pep Guardiola rekao je da se ne sjeća kad je neka njegova momčad igrala protiv tako jakog sastava kao što je Lyon.

"Oduševljeni smo i presretni. To je veliki kompliment i za nas, ali i za protivnika. Lyon je jedan od najtežih protivnika koje sam imao kao trener", kazao je Guardiola, pa je dodao:

''Uspjeli smo odlično reagirati kod 1:0 i 2:1 i sad smo u osmini finala. Imali smo i sreće, ali pokazali smo da znamo odgovoriti na teške situacije."

Pročitajte više