Guardiola otkrio koji ga je igrač odbio: Nije htio doći ni za sav novac ovog svijeta

Foto: EPA

MANCHESTER CITY sutra dočekuje Arsenal u utakmici 30. kola engleske Premier lige. Ovaj susret bit će okršaj direktnih konkurenata u borbi za titulu, a igra se od 17:30 na Etihadu. Podsjetimo, u Engleskoj traje troboj za titulu, Arsenal vodi sa 64 boda, Liverpool je drugi s jednako toliko bodova, a City je treći s bodom manje. Utakmicu je najavio Pep Guardiola, koji je otkrio da je Declan Rice, veznjak Arsenala, jedan od igrača koji su odbili njegov poziv u City.

"Bilo je kroz godine puno igrača koje smo htjeli dovesti, ali nam se oni na kraju nisu odlučili pridružiti. Declan Rice je jedan od tih, ali nije on prvi kojeg smo htjeli a da on nije htio doći. Već imamo dugu listu takvih igrača", rekao je Guardiola pa dodao:

"Uglavnom, Declan nije htio doći ni za sav novac ovog svijeta, ma ni za što, jednostavno se nije moglo dogoditi. Donio je odluku za koju misli da je najbolja za njega i mi mu želimo puno sreće. Takvog igrača bi svi voljeli imati u ekipi."

Rice je u Arsenal došao iz West Hama za odštetu nešto veću od 100 milijuna eura i odmah se savršeno uklopio u momčad Mikela Artete. Sakupio je 39 nastupa u prvoj sezoni, dao šest golova i namjestio njih sedam.

Pročitajte više