Hanžek 29. lipnja na stadionu Mladosti

OVOGODIŠNJI IAAF Grand Prix atletski miting Zagreb 2004. održat će se u utorak 29. lipnja na stadionu Mladosti uz Savu, izjavio je danas na konferenciji za novinare direktor miringa Dražen Kroupa, naglašavajući da će se miting održati u danu u kojem se na Europskom nogometnom prvenstvu u Portugalu neće igrati utakmice.

Menađer mitinga Harald Edletzberger rekao je da miting u Zagrebu ima veliki ugled među IAAF mitinga i da će napraviti sve da tu poziciju zadrži i nadalje. "Nastojat ću osigurati dostojnu konkurenciju Blanki Vlašić u visu, ali i Ivani Brkljačić i Sanji Gavrilović u kladivu, a samo od stava Hrvatskog atletskog sasveza i Branka Zorka ovisi hoće li na programu ovogodišnjeg mitinga biti utrka na 1.500 ili 3000 metara", kazao je Edletzberger, naglašavajući da će Siniša Ergotić u dalju, a pogotovo Jurica Grabušić u memorijalnoj utrci "Borisa Hanžekovića" na 110 metara prepona imati dostojnu konkurenciju skakača i trkača iz Europe i SAD-a.

Dražen Kroupa posebno se zahvalio dosadašnjem voditelju Press službe zagrebačkog mitinga, poznatom atletskom novinaru i komentatoru Vjesnika Marenu Šarecu, koji je tu dužnost zbog drugih obveza prepustio svom atletskom kolegi Hrvoju Sliškoviću iz Juratnjeg lista.

Pročitajte više