Hladan tuš za Real i Liverpool: Roma odbila prodati jednog od ključnih igrača

Foto: Getty Images/Guliver Image

PREDSJEDNIK Rome James Pallotta odbacio je mogućnost prodaje brazilskog vratara Alissona Beckera, za kojeg se zanima nekoliko velikih europskih klubova.

"Nije mi jasno zašto me ljudi stalno pitaju hoće li Alisson Becker ostati u Romi. Siguran sam da će biti ponuda, ali nemamo ga namjeru prodati, nema šanse, nula", kazao je Pallotta.

"Kad smo ga doveli, mislio sam da je velik vratar, i još uvijek to mislim. Zato ga nećemo prodati."

Alisson Becker je stigao u Romu u ljeto 2016. iz brazilskog Internacionala za osam milijuna eura, a za njega najveći interes pokazuju Liverpool i Real Madrid. Transfermarkt ga danas procjenjuje na više od 40 milijuna eura.

Ugovor s Romom ima još tri godine.

Ove sezone je jedan od zaslužnijih za velike uspjehe Rome u Ligi prvaka i Serie A. U Ligi prvaka pomogao je zaustaviti Barcelonu i izboriti polufinale u kojem ih čeka Liverpool.

"Zašto ne bismo razmišljali o finalu? Liverpool je snažna momčad, ali i mi možemo igrati dobro. Igrali smo lijepo protiv Barcelone i rezultat nije pokazao ono što smo vidjeli na terenu u prvoj utakmici. Iznenadili smo ih u uzvratu zahvaljujući treneru", dodao je Pallotta.  

 

Pročitajte više