Igrači Bayerna okupani pivom: Poslije Zenita, ovo je melem na ranu

TRENER nogometaša Bayern Münchena, Ottmar Hitzfeld, zračio je veseljem nakon što je njegova momčad osigurala 21. naslov njemačkog prvaka u klupskoj povijesti.

Tri kola prije kraja prvenstva remijem kod Wolfsburga (0:0) Bayern je osigurao naslov, a svi igrači i stručni stožer momčadi na kraju su završili “okupani” poznatim bavarskim pivom.

>Bayern i matematički potvrdio bundesligaški naslov

"Bila je ovo posebna sezona. Očekivanja su bila velika, a samim time i pritisak na igrače. Uoči nove sezone kupili smo puno novih igrača u momčadi koji ne znaju njemački jezik, pa nismo znali kao će sve ispasti ", izjavio je Hitzfeld, koji je osvojio svoj šesti naslov u Bundesligi.

"Potpuno smo zaslužili ovaj naslov. Kratak dio sezone prije zimske stanke nismo baš igrali najbolje, ali ostatak sezone bili smo odlični", rekao je Mark van Bommel.

"Osvojili smo naslov i zato sam presretan. Nakon razočaranja u Kupu Uefa, noćas ćemo slaviti i tome se jako veselim", smatra Luca Toni.

"Momčad je pošteno zaslužila naslov. Vodili smo od početka sezone, od prvog tjedna, što baš nije čest slučaj", komentirao je zadovoljni predsjednik kluba Franz Beckenbauer.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više