Igrači i treneri prihvatili Cibonin ultimatum: Prepolovili potraživanja u zamjenu za dionice kluba

NA DANAŠNJEM je sastanku u prostorijama KK Cibone postignut dogovor vodstva kluba sa svim igračima i trenerima vjerovnicima po pitanju dugovanja KK Cibone. Usmeno su svi pristali na jedan od ponuđenih modela koje im je klub ponudio na prošlotjednom sastanku.
 

Opcija 1: isplata 50 posto dugovanja glavnice u roku 60 dana od dana sklopljenog dogovora, a ostatak od 50 posto dugovanja bit će realiziran u ustupanju dionica Kluba u narednom, predviđenom periodu;
 
Opcija 2: isplata 35 posto dugovanja glavnice u roku 60 dana od dana sklopljenog dogovora; uz isplatu dodatnih 35 posto dugovanja glavnice u sljedeće tri godine, a ostatak od 30 posto dugovanja bit će realiziran u ustupanju dionica Kluba u narednom, predviđenom periodu.
 
Visina dugovanja KK CIBONA Zagreb nastalih u prethodnom razdoblju prema igračima i stručnom vodstvu, a koje je novo vodstvo Kluba naslijedilo, procijenjena je na oko 40 milijuna kuna. U danima koji dolaze preostaje riješiti pitanja tehničke prirode i potpisati sporazum koji je u pripremi.
 
Ovim usmenim sporazumom nova je Uprava kluba postigla je još jedan korak ka stabilizaciji KK Cibona.
 

Pročitajte više