Index vas vodi na "Night of Champions", najspektakularniji FFC event u Zagrebu

Foto: Fightsite

FFC se vraća u Hrvatsku gdje će za kraj godine organizirati najveći event u povijesti hrvatske promocije.

"FFC 27: Night of Champions" održat će se 17. prosinca u Areni Zagreb, a sam naziv priredbe otkriva njezin poseban karakter. Naime, sve borbe, kako u kickboxing, tako i u MMA dijelu programa, će biti za titulu FFC prvaka.
 
Imena svih sudionika koji će se boriti za pet kickboxing, odnosno šest MMA titula, još uvijek nisu poznata, ali je potvrđeno da će aktualni prvaci poput Mladena Brestovca, Darka Stošića i Filip Pejića braniti svoje pojaseve.
 
U Areni ćemo definitivno vidjeti i nekoliko novih nositelja naslova budući da je FFC upraznio MMA titule u poluteškoj, velter i lakoj kategoriji. Bivši prvaci Marcin Prachnio, Laszlo Senyei i Ahmed Vila odlučili su karijere nastaviti u drugim kategorijama tako da neće braniti svoje FFC naslove.
 
Index dijeli pet puta po dvije ulaznice za pet najbržih čitatelja, koje će ulaznice čekati na ulazu u Arenu na prodajnom mjestu Eventima, na dan eventa (17.12.) od 18 sati.
 
Ako želite vidjeti svoje najdraže borce, pošaljite nam svoje podatke (ime i prezime, adresu stanovanja) na index.nagrada@gmail.com, a mi ćemo podijeliti pet puta po dvije ulaznice za ovaj spektakl. Sretno!

Pročitajte više