INSTINKT GENIJA Detalj s utakmice Barce i Sportinga najbolje pokazuje razliku između Messija i Ronalda

Foto: Screenshot Twitter

U SKUPINI D Lige prvaka pobjede su, daleko teže nego što se očekivalo, upisali Barcelona i Juventus. Barca je u Lisabonu porazila Sporting 1:0, dok je Juve u Torinu slavio protiv Olympiacosa 2:0.
 
Barcelona je u Lisabonu pobijedila Sporting 1:0, a presudio je autogol Coatesa u 49. minuti. Luiz Suarez pucao je glavom, a domaći stoper skrenuo loptu u vlastitu mrežu. 
 
Nije Barcelona odigrala utakmicu za pamćenje, no pamtit će se tri boda i jedan potez Lea Messija koji samo još jednom, po tko zna koji put, dokazuje genijalnost Argentinca.
 

Igrala se 59 minuta susreta kad je Messi pao nakon jednog duela s protivničkim igračem. Argentinac je završio na travnjaku, jasno kao dan da je bio fauliran, ali nije napravio nešto što bi u tom trenutku napravio velik broj napadača. Nije se poput Cristiana Ronalda bunio, kmečao, gestikulirao prema sucima i tražio prekršaj.
 
Štoviše, bez obzira na to što je bio u zaista teškoj poziciji, Leo nije grčevito želio zadržati loptu u nogama. Samo ju je s tla zarolao i podigao, kako bi prebacio čuvara i tako nastavio akciju. Instinkt i reakcija genija.
 
Prethodno, u prvom poluvremenu, Messi je imao jedan fantastičan slalom preko polovice terena, no suigrači nisu akciju znali ispratiti do kraja.
 
Na ljestvici vodi Barcelona sa šest bodova, Juventus i Sporting imaju po tri boda, a Olympiakos je na nuli.
 

Pročitajte više