LIGE PETICE

INTER - JUVENTUS 1:1 Golčina Nainggolana, Ronaldo zabio 600. gol u karijeri

Foto: Getty Images / Guliver Image

VELIKI talijanski derbi između Intera i Juventusa završio je bez pobjednika 1:1 u 34. kolu Serie A. 

>>> Navijači Intera koreografijom bocnuli Juve gdje ga najviše boli: "Game over"

Inter je poveo već u sedmoj minuti kada je Radja Nainggolan spektakularno uhvatio volej s 20 metara i pogodio donji lijevi kut za eksploziju oduševljenja na Meazzi.
Embed from Getty Images

Marcelo Brozović i Ivan Perišić (dobio žuti karton) odigrali su cijeli meč, a Perišić je dva puta u drugom poluvremenu bio blizu pogotka. Prvo je njegov udarac s ruba šesnaesterca na desnoj strani završio u vanjskom dijelu mreže, a potom je poslije duplog pasa imao zicer s pet metara, ali je jakim udarcem iz voleja poslao loptu točno u dobro postavljenog golmana Wojciecha Szczesnyja.

Na drugoj strani, Juve je igrao bez ozlijeđenog Marija Mandžukića, a najviše je prijetio preko Cristiana Ronalda. Portugalac je u prvom dijelu sezone na istom stadionu zabio Milanu u pobjedi od 0:2, a isto je uspio i večeras protiv drugog milanskog kluba u 62. minuti, kada je savršenim udarcem po zemlji pogodio donji kut uz samu desnu stativu, ostavio golmana Samira Handanovića nepomično u mjestu i donio bod Bianconerima.

Embed from Getty Images

Tim pogotkom nevjerojatni 34-godišnji Ronaldo je stigao do jubilarne brojke od čak 600 golova u klupskoj karijeri, a to mu je uspjelo u odigrane 803 utakmice do sada. 

Juventus je već ranije osigurao naslov, a Inter je treći s četiri boda više od Rome i pet od Milana, koji ima utakmicu manje, a igrat će je u nedjelju (20:30) kod Torina. 

Pročitajte više