Ipak ne raskidaju suradnju: Franck će opozvati odluku o prekidu sponzorstva Cibone

FRANCK ipak ne raskida suradnju s Cibonom! Iako su iz Francka prije tri dana objavili kako odustaju od sponzorstva Cibone zbog, kako su objasnili "situacije koja vlada u klubu najblaže rečeno je katastrofa i mi kao ozbiljna kompanija ne želimo u tome sudjelovati niti financirati taj kaos", ipak su se predomislili. Nakon sastanka s ljudima iz Uprave Cibone odlučeno je da će se opozvati odluka o raskidu ugovora.

Priopćenje Francka donosimo u cijelosti.

"Nakon objave odluke o raskidu sponzorskog ugovora sastali su se predstavnici Francka i nove uprave Košarkaškog kluba Cibona. Na sastanku su raspravljeni sporni elementi poslovne suradnje.

Predstavnici KK Cibona su prezentirali poduzete aktivnosti na sanaciji financijske i organizacijske situacije u klubu i ukazali na poteškoće s kojima se suočavaju u nastojanju da u što kraćem roku omoguće stabilan rad.

Kako smo zaključili da napori koje ulaže vodstvo kluba zaslužuje potporu, a da su nesuglasice prouzrokovane propustima tehničkog osoblja, Franck će opozvati raniju odluku o raskidu sponzorskog ugovora, te nastaviti poslovnu suradnju sa Cibonom", stoji u priopćenju kojeg potpisuje Dubravko Artuković, predsjednik Uprave Francka.

Pročitajte više