Koronavirus

Ivan Dodig pozitivan na koronavirus

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

HRVATSKI tenisač Ivan Dodig pozitivan je na koronavirus. Objavio je to 35-godišnji Međugorac na svojim društvenim mrežama gdje je između ostalog potvrdio kako je morao otkazati posljednja dva turnira sezone, u Beču i pariškom Bercyju.

I'm sad that I had to cancel the last two tournaments in Vienna and Paris, Today I tested positive for covid 19 and with...

Posted by Ivan Dodig on Thursday, October 22, 2020

"Dobio sam pozitivan test na covid-19 te je za mene sezona gotova. Nemam nikakvih ozbiljnijih simptoma, osjećam se dobro, a nadam se da će tako i ostati. Svima vama - čuvajte se i ostanite zdravi u ovim izazovnim danima", napisao je hrvatski tenisač koji je posljednji turnir s partnerom Filipom Polašekom odigrao prije tri tjedna u Roland Garrosu.

Ostao bez titule u parovima prvi put nakon 2014. godine

Dodig je trenutno 14. igrač na ATP ljestvici u konkurenciji parova, a ove sezone je prvi put nakon 2014. godine ostao bez titule na Touru.

Najbolji rezultati su mu finala turnira u Adelaideu početkom godine i nedavno u Hamburgu, dok je na Grand Slamovima najbolji bio na Australian Openu gdje je s Polašekom dohvatio polufinale.

Pročitajte više