UFC

Jon Jones je optužio Whitea da laže o milijunima koje traži za borbu s Ngannouom

Foto: Erik Verduzco/AP Partner/Guliver

JON JONES, neporaženi prvak UFC-ove poluteške kategorije, svakim je danom sve dalje od borbe protiv Francisa Ngannoua, teškaškog prvaka te organizacije.

Poznato je da se Jones želi prebaciti u tešku kategoriju, kao i to da Ngannou čeka sljedećeg suparnika nakon što je pojas prvaka osvojio u borbi protiv Stipe Miočića. Spominjao se Jones, a u posljednje vrijeme se ponovno i sve češće spominje mogućnost da se Ngannou ponovno ogleda protiv Derricka Lewisa.

Spominjao je to nedavno i prvi čovjek organizacije Dana White koji Jonesu zamjera traženje visokog honorara za tu borbu. Već ranije je sukob eskalirao do te mjere da je Jones zatražio ispisnicu iz organizacije, no u međuvremenu se sve smirilo. Sad su nastali novi problemi u kojima se Jones osjeća prozvanim pa je odgovorio Whiteu optuživši ga da laže jer je izjavio da bivši vladar poluteške kategorije za meč protiv Ngannoua traži 30 milijuna dolara.

''O 30 milijuna dolara nikada nisam pričao niti s tobom, Dana, niti s Hunterom. Pitam se odakle ti taj iznos. Priča li netko s tobom u moje ime...'', poručio je Jones Whiteu putem Twittera i tako nastavio okršaj s njim.

Pročitajte više