Joshua: Koga biste željeli za mog sljedećeg protivnika? Meni je svejedno

Foto: Getty Images/Guliver Image

WEMBLEY je sinoć bio ispunjen do posljednjeg mjesta, svi su željeli gledati Anthonyja Joshuu koji je nokautom u sedmoj rundi pobijedio  Alexandera Povetkina.

Joshua u prvih šest rundi nije izgledao dobro, gotovo sve runde dobio je iskusni Rus, no Joshua je još jednom pokazao da će još dugo dominirati u svjetskom boksu.

"Povetkin je bio veliki izazov, to je dokazao večeras sa sjajnim lijevim krošeima i udarcima iz kontri. Dao sam sve od sebe, znao sam da ima jaku glavu, ali slabo tijelo, pa sam kombinirao udarce. Završilo je u sedmoj, moglo je u devetoj, pa čak i otići u 12 rundi. Bitno je samo da sam pobijedio i da sam se vratio nokautima", rekao je Joshua

Joshua ponovno u ring izlazi 13. travnja, no njegov protivnik još nije poznat. Mogao bi to biti pobjednik meča  Deontay Wilder - Tyson Fury.

"Za večeras smo završili posao i sada ćemo razmišljati o 13. travnju. Koga biste željeli za mog sljedećeg protivnika? Meni je svejedno.  Čekam da se jave izazivači. Sretno obojici (Fury-Wilder), ali vidjet ćemo tko će to biti", izjavio je Joshua.

Njegov menadžer Eddie Hearn pohvalio je Joshuu i istaknuo dva imena koja bi mogla s njim u ring.

"Joshua nije šampion Instagrama, on je pravi šampion svijeta. Sada nam je cilj da bude apsolutni šampion. Idemo ponovo pregovarati s timom Deontaya Wildera. Ako ne bude Wilder, Anthony će se u travnju boriti protiv Dilliana Whytea", rekao je Hearn.

Pročitajte više