Hajduk

Juniori Hajduka slavili protiv Rudeša. Potreban im je još jedan bod za titulu

Foto: Hajduk.hr

JUNIORI Hajduka su na pomoćnom terenu Poljuda svladali Rudeš s 4:1 u 29. kolu HNL-a, čime su stigli na samo jedan bod od uspješne obrane naslova prvaka. Bijelima je preostalo samo još posljednje kolo, a trenutno imaju pet bodova i utakmicu više od Dinama. U slučaju bodovne izjednačenosti naslov će uzeti Hajduk zbog boljeg međusobnog omjera. 

Do današnje pobjede, u kojoj je treću utakmicu u nizu zbog suspenzije Marijana Budimira momčad vodio pomoćni trener Zvonimir Milić, Hajduk su predvodili Filip Ćuić koji je zabio izjednačujući pogodak s bijele točke, te Marko Domančić, Niko Đolonga i Jere Vrcić koji su zabijali u drugom dijelu. 

Dinamovci na kraju prvenstva dva puta gostuju na Kvarneru, sutra kod Rijeke, a u posljednjem kolu kod Orijenta. Ako uspiju slaviti u obje utakmice, Hajduku će kod Dugopolja za potvrdu titule u posljednjem kolu trebati jedan bod. 

U utrci za najboljeg strijelca lige vodi Dinamov Marko Josip Čavara koji ima tri pogotka više od Hajdukovog Čuića. Hajdukovci su ove sezone postigli najviše i primili najmanje golova, a ovo je čak treća u nizu koju završavaju na prvom mjestu, ali je 2020. nakon prekida zbog pandemije naslov dodijeljen Dinamu koji je imao manje bodova, ali bolji koeficijent. Čitavu tablicu možete pogledati OVDJE.

Raspored do kraja:

29. kolo 

Rijeka - Dinamo

Hajduk - Rudeš 3:1

30. kolo (4. lipnja) 

Orijent - Dinamo

Dugopolje - Hajduk

 

Pročitajte više