Kalinić izašao u 19. minuti jer se ozlijedio. Zamijenio ga također ozlijeđeni Lučić

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

DINAMO je pogotkom Sandra Kulenovića poveo u 15. minuti derbija s Hajdukom u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa na Poljudu. Ta minuta mogla bi se pokazati vrlo problematičnom za Hajduk, ne samo zato što je tada primio gol nego i zbog još jednog razloga.

Naime, Hajdukov vratar Lovre Kalinić zatražio je liječničku pomoć nakon što je primio gol. Ona mu se ukazivala četiri minute, a čini se da ima problema s laktom te nije mogao nastaviti utakmicu. Jedini vratar kojeg je Hajdukov trener Mislav Karoglan imao na klupi jest Ivan Lučić, pa ga je i uveo u igru, ali problem je što je i Lučić ozlijeđen.

Kada je u prvoj postavi u subotnjem derbiju Karoglan zamijenio Lučića Kalinićem, vjerovalo se da se radi o taktičkoj odluci. Ipak, trener Hajduka otkrio je da je to napravio zbog Lučićeve ozljede. "On je neupitan, međutim, ozlijeđen je. Ozbiljnije je ozlijeđen te će prije ili kasnije morati na operaciju", rekao je Karoglan nakon utakmice, a sada je Lučića, takvog ozlijeđenog, morao uvesti u igru u ovom derbiju.

Pročitajte više