Kalinić primio tri gola u debiju, navijači razočarani njegovim nastupom

Foto: Getty Images / Guliver Image

VRATAR hrvatske nogometne reprezentacije Lovre Kalinić, koji je 1. siječnja iz belgijskog Genta prešao u engleskog drugoligaša Aston Villu, neće po dobrom pamtiti debi u dresu bivšeg europskog prvaka. Aston Villa je na domaćem terenu izgubila od Swanseaja s 0:3, a strijelci su bili Baker-Richardson (2), Nathan Dyer (47) i Jay Fulton (78)

Detalje utakmice pogledajte OVDJE

Njegov nastup razočarao je navijače Ville, koji su ga odmah kritizirali...

"Bio je jako nervozan i ovo je bilo previše za njegov debi", jedan je od komentara na Twitteru...

"Kalinić je bio daleko od uvjerljivog. Bio je nesiguran, spor i kriv je za jedan gol, poručuje drugi navijač, dok treći konstatira...

"Ovo je noćna mora za Kalinića".

Ispao je još jedan bivši europski prvak, budući da je Chelsea svladao drugoligaša Nottingham Forest s 2:0 golovima Alvara Morate (49, 59), a Mateo Kovačić nije bio u sastavu londonskog kluba.

Ipak, meč je obilježio nevjerojatan promašaj Morate, koji je s nekoliko metara uspio prebaciti cijeli gol. Pogledajte OVDJE

Nathan Redmond je golovima u 4. i 48. minuti priskrbio Southamptonu vodstvo od 2:0 protiv drugoligaša Derby Countyja, ali je na kraju susret završio 2:2. Domaćin  je u razmaku od tri minute stigao do izjednačenja golovima Jacka Marriotta (58) i Toma Lawrencea (61), pa će o putniku u 16-tinu finala FA kupa odlučiti novi susret u Southamptonu.

Pročitajte više