KAMERA MEĐU NOGAMA OD MILIJARDU EURA Pogledajte kako Brazil trenira za Hrvatsku

HRVATSKA će danas od 16 sati na slavnom Anfieldu odigrati najvažniju utakmicu prije Svjetskog prvenstva u Rusiji. Na drugoj strani terena bit će favorit za naslov svjetskog prvaka, momčad Brazila.

Vrijede blizu milijardu eura. Brazilci su izazvali delirij dolaskom na Otok. 

Jučer su trenirali na Anfieldu i dopustili kamerama da se približe. Na travnjaku je bio i Neymar koji se oporavio od ozljede i jako je motiviran za nastupe s Brazilom, za razliku od situacije koju je ostavio klubu. U Rusiji će biti pun želje, nakon što se prije četiri godine ozlijedio na Svjetskom prvenstvu kod kuće, u Brazilu.

Danas će Neymar protiv Hrvatske dobiti minutažu u drugom dijelu, otkrio je brazilski izbornik Tite novinarima u Liverpoolu.

Do jučer je momčad držao podalje od mikrofona i medija, koliko je to mogao.

"Moram naći balans. Jasno mi je zanimanje javnosti, ovo je Brazil, ali nije dobro da se o Neymaru stalno toliko piše, svaki detalj", kazao je.

S klupe će startati i Firmino, a Brazil predvodi Gabriel Jesus koji će dobiti i kapetansku traku, kao jedan od najmlađih u povijesti ekipe. Nas će posebno zanimati kako će izgledati Ante Rebić i Ivan Perišić protiv Danila i Marcela. Nema boljeg testa na svijetu ,a Dalić je odlučio to iskoristiti.

Do tada, pogledajte moćni Brazil na treningu prije Hrvatske i trikove Neymara i društva. 

 

Pročitajte više