Kek: Volio bih ja imati sudački vjetar u leđa kao Dinamo, pa da vidimo onda!

Foto: Hina

MATJAŽ KEK kulerski je ohladio Dinamove prazne izjave koje nakn derbija (1:1) stižu s Maksimira kako su "trebali pobijediti jer su bili bolji".

"Spominju šansu malog Kneževića, a bilo je zaleđe metar i pol! Potom traže neki prekršaj, ma što laprdaju?! Ok, 20 minuta nismo igrali dobro, osobito u obrani, pa je Prskalo nešto skinuo, ali zato golmani postoje. No u nastavku smo ispravili nedostatke, znali smo da će Dinamo biti nervozniji, te da ga možemo dočekati iz kontranapada i to je uspjelo," rekao je trener Rijeke Matjaž Kek za Hrvatski radio.

"No nakon našeg gola utakmica više nije bila normalna. Bilo bi čudno da Dinamo ne bude bolji s igračem više, ali svejedno smo imali meč loptu..."

"Kartoni? Dobili smo ih tako kako smo ih dobili, bočni igrači i veznjaci nisu pošteno ušli u duel u nastavku u strahu od drugog kartona. No unatoč tome ne pamtim neku ozbiljniju Dinamovu priliku, izuzev možda iz prekida."

"Kad su moji igrači shvatili kakav je sudački kriteriji pametno su stali u zonu i nakon toga više nismo dozvolili Dinamu ništa."

Keku je zasmetalo što sudac više nema isti kriteriji prema njegovim igračima.

"Otkud sad odjedanput svi ti kartoni, do prije dva, tri kola bili smo najkorektnija momčad u ligi, sad radimo po 30 prekršaja po susretu."

"Volio bih ja jedanput imati vjetar u leđa kao Dinamo, dobiti igrača više, pa da vidimo onda!

Pročitajte više