Keržakov: Englezi su dobili što su zaslužili

TIJEKOM priprema za susret protiv Izraela, ruski napadač Aleksandar Keržakov osvrnuo se na situaciju najvećeg im konkurenta za plasman na Euro 2008., engleske reprezentacije.

"Englezi su momčad velikih zvijezda koje zarađuju gomilu novca u svojim klubovima, ali i privatnim angažmanima. Ali Rusija ima kompaktnu momčad igrača koji ne zarađuju ni približno toliko, ali zato mnogo više rade na terenu",  kritizirao je Engleze ponajbolji ruski napadač.

"Zato smo mi u dobroj poziciji, a Engleskoj je preostalo samo nadati se da će netko podbaciti",  prenosi Sun Keržakove riječi.

"Euro 2008. bez igrača poput Stevena Gerrarda, Waynea Rooneyja, Michaela Owena bilo bi čudno",  priznao je Keržakov, ali dodaje i da su Englezi dobili ono što su zaslužili: "Engleska nije igrala dobro, Rusija je skupila više bodova i tako treba biti. Ovo je nogomet, ne pobjeđuju uvijek zvijezde".

"Zaslužujemo otići na Euro, izgubili smo samo jednu utakmicu i dobro odradili kvalifikacije. Protiv Engleske smo igrali bez straha. Za njih se ne može reći isto. Nisu vjerovali da bi u Moskvi mogli izgubiti, a upravo im se to na kraju dogodilo", rekao je.

Foto:AFP

Pročitajte više