MMA

Khabib otkazuje veliku borbu? "Svi su doma, a ja da se idem boriti?"

Foto: EPA

BORBA Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona mogla bi biti odgođena i peti put. Rusija je zabranila letove van zemlje, a sada se oglasio i sam Khabib koji je trenutačno u Dagestanu.

"Biti doma u karanteni i čitati reakcije ljudi na moju borbu... Čini se da bi cijeli svijet trebao biti u karanteni, vlade svih država, zvijezde diljem svijeta pozivaju ljude da ostanu kod kuće i slijede sigurnosne upute kako bi se smanjilo širenje virusa, a Khabib je jedini koji je oslobođen svih obaveza i tu je da zastupa slobodnu volju i trenira i leti svijetom, sve radi borbe? Sve razumijem i definitivno sam više uznemiren od vas što se tiče odgode borbe. Imao sam niz planova nakon borbe, ali to sad ne mogu kontrolirati. Najveće zemlje i najveće tvrtke našeg vremena su šokirane događanjima, svaki dan situacija se neočekivano mijenja. Ali Khabib bi se još uvijek trebao boriti, je li to ono što mislite? Pazite na sebe i stavite se u moje cipele", napisao je na Instagramu.

Borba se trebala održati 18. travnja, no nakon ove objave prvaka postala je upitna. Vjerojatno će se morati dogovarati nova, po šesti put.

UFC 249 trebao bi se održati unatoč pandemiji koronavirusa, vrlo moguće bez glavne borbe.

Pročitajte više