KHABIB NURMAGOMEDOV

Khabib: Šeici mi nude 100 milijuna dolara za najveći boksački spektakl ikada

Foto: Getty Images / Guliver Images

PRVAK UFC-a u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov nedavno je dobio dva milijuna dolara samo kako bi uz ring gledao boksački spektakl u Saudijskoj Arabiji, gdje su glavnu borbu večeri imali Anthony Joshua i Andy Ruiz.

Khabib je sada otkrio kako ga bogati saudijski šeici ponovno žele, ali u spektakularnom meču protiv Floyda Mayweathera, jednog od najvećih boksača u povijesti i najbogatijeg sportaša današnjice.

Mayweather je u mirovini, ali iz nje se već nekoliko puta vraćao za vrtoglave iznose, a Khabib tvrdi da mu šeici nude 100 milijuna dolara za taj meč koji bi naravno bio boksački. S obzirom na moguću zaradu od tog meča, nema sumnje kako bi to bio najveći boksački spektakl u povijesti.

Ipak, priznaje kako mu ta borba nije jednako važna kao obrana naslova prvaka UFC-a protiv Tonyja Fergusona koja će se dogoditi 18. travnja.

"Meč protiv Mayweathera bi bio jedino za novac. Saudijci se jako trude da realiziraju tu borbu", rekao je Khabib za Yahoo Sports, a taj meč iz jednog razlog ne želi vidjeti njegov otac Abdulmanap.

"Puno novca uzrokuje puno ludih stvari. Prije sam imao puno rođaka, ali sada kada imam novac, imam rođake, ujake i još dosta ljudi koji su odjednom sa mnom u srodstvu. Novac je novac. Opasan je i uzrokovao je puno problema. Moraš biti oprezan oko toga", napomenuo je Abdulmanap.

Pročitajte više