Klasnić o problemima s bubregom: Više mi nitko iz obitelji ne može pomoći

Foto: Getty Images/Guliver Image

NEKADAŠNJI hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić petak popodne proveo je na sudu na kojem tuži doktora svog nekadašnjeg kluba Werdera iz Bremena zbog nepravilnog liječenja bolesti bubrega za vrijeme njegovog igranja u Bremenu.

Hrvatski napadač dobio je prvostupanjsku presudu prema kojoj mu doktor Dimansi i pripravnik Manju Guha moraju platiti 100 tisuća eura odštete.

Iza Ivana su tri transplantacije bubrega, a posljednju je obavio prošle godine, no i dalje nije poputno zdrav, još je uvijek u neizvjesnosti...

"Koliko će izdržati ovaj bubreg, samo nebo zna. Nitko mi od obitelji više ne može pomoći", rekao je Klasnić za njemački Welt.

Prvi bubreg je dobio od majke Šime, no nakon nekoliko dana tijelo ga je odbacilo. Poslije toga je dobio očev bubreg koji je bio u funkciji deset godina, a 2017. godine primio je bubreg od donora s kojim nije u rodbinskoj vezi.

Klasnić je za reprezentaciju uvijek ostavljao srce na terenu, a za Hrvatsku je odigrao 41 utakmicu i upisao 12 golova, bio je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Euru u Austriji i ostao veliki miljenik navijača.

Ivan je nakon završetka profesionalne karijere postao veliki navijač reprezentacije što svjedoče njegove objave na društvenim mrežama kojima redovno šalje podršku reprezentativcima.

Puno zdravlja ti želimo, sretno, Ivane!
 

Pročitajte više