Liverpool nastavlja ofenzivu na tržištu: Pogledajte s kim je Klopp popunio rupu na golu

Foto: Guliver Image/Getty Images

SIMON MIGNOLET nedavno je potpisao novi ugovor s Liverpoolom, ali usprkos tome što belgijski golman ima sjajnih predstava, ipak je jedan od omraženijih likova kod navijača Redsa zbog niza kikseva, loših reakcija na visoke lopte i općenito manjka autoriteta pred vratima i u kaznenom prostoru.

Jurgen Klopp, nakon što ga se povezivalo s mnogim vratarima, našao mu je zamjenu u Lorisu Kariusu, koji je prema pisanju Kickera sve dogovorio s Redsima i 23. rođendan će dočekati u Liverpoolu. 
 
Klopp je tako novog golmana uzeo u svom dvorištu, jer u Mainzu je stvorio igračko i trenersko ime, pa je posegnuo za Kairusom, iza kojeg je sjajna sezona u šestoplasiranoj momčadi Bundeslige. 

Odličnom rezultatu pridonio je s devet utakmica bez primljenog gola i s dva obranjena penala, pa je u anketi službene stranice Bundeslige izabran za trećeg najboljeg golmana njemačkog prvenstva. 
 
Karius će k tome Liverpool koštati siću od 10 milijuna eura, koliko mu iznosi odštetna klauzula, a Klopp je nakon dogovora s Udineseovim veznjakom Piotrom Zelinskim, prije početka prijelaznog roka osigurao još jednog vrhunskog mladog igrača i to za drugu poziciju koju mora pjačati. 

Pročitajte više