Koroman: Oni koje je Terzić postavio u fotelje Saveza sad su se sakrili u mišje rupe

"ŽAO MI je Zvezdana Terzića. Svi oni koje je postavio u fotelje u Fudbalskom savezu Srbije sakrili su se u mišje rupe otkad je za njim izdana tjeralica i neće reći ni riječ u njegovu obranu", kazao je za srpski Press Online najbolji igrač Crvene Zvezde Ognjen Koroman, čovjek koji je poznat po tome što nema dlake na jeziku.

"Baš im je bilo lijepo kad im je Terzić dodjeljivao funkcije koje su im omogućivale česta putovanja i trpanje dnevnica u džepove", nastavio je Koroman svoj verbalni udar na čelne ljude srpskog nogometa.

Zvezdina udarna igla smatra kako će se tek za nekoliko mjeseci pokazati koliko je Terzić stvarno značio srpskom nogometu. "Za nekoliko mjeseci mnogi će od blata praviti Zvezdana Terzića. Prijatelji smo deset godina i osjećam potrebu da mu na ovaj način iskažem podršku iako mi, za razliku od mnogih, nije činio nikakve usluge. Dobro znam koliko je učinio za naš nogomet i zato mi nije svejedno zbog situacije u koju je dospio", priča Koroman.

Koroman se prepoznatljivim ironičnim tonom osvrnuo i na stanje u srpskoj reprezentaciji nazvavši izbornika Miroslava Đukića "Zvezdinim čovjekom" koji u Ukrajini nije dao šansu prvotimcima "crveno-belih" Dejanu Milovanoviću o Pavlu Ninkovu.

"I definitivno se pokazalo da je Miroslav Đukić naš čovjek! Smišljeno nije ubacivao u igru Milovanovića i Ninkova kako bi što odmorniji dočekali predstojeći vječni derbi. Istini za volju, bili bi još svježiji da nisu ni putovali za Kijev, ali i ovako mu moramo biti zahvalni", zaključuje Koroman kojem je jasno da zbog svog stava neće dobiti mjesto u reprezentaciji, ali poručuje izborniku da mora pozvati Pantelića i Kežmana.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više