Hrvatska nogometna reprezentacija

Kramarić izašao iz karantene nakon više od 14 dana. Neće igrati danas protiv Uniona

Foto: EPA

TRENER Hoffenheima Sebastian Hoeness je potvrdio kako je Andrej Kramarić nakon više od dva tjedna izašao iz karantene. 

Njegov posljednji test na koronavirus bio je negativan, ali neće zaigrati u današnjem susretu šestog kola Bundeslige protiv Uniona iz Berlina.

Kramarić je bio pozitivan po povratku iz reprezentacije

"Sva trojica igrača koja su bila u karanteni opet su s nama, no nećemo riskirati s njima, oni nisu u konkurenciji za Union. Prvo ćemo im testirati opću fizičku spremu, dečki više od dva tjedna nisu bili u treningu, niti su se smjeli kretati po svježem zraku", kazao je Hoeness.

Kramarić je bio pozitivan po povratku s reprezentativnog okupljanja ususret dvoboju protiv Borussije Dortmund.

U zapisniku je prvi put ove sezone bio i Marin Pongračić

Uz njega, oporavio se i Josip Brekalo koji je za vikend igrao od prve minute za Wolfsburg na gostovanju kod Herthe u Berlinu (1:1). U zapisniku je prvi put ove sezone bio i stoper Marin Pongračić koji se oporavio od mononukleoze.

Dobra je vijest i minutaža koju je u susretu protiv Udinesea za Milan dobio Ante Rebić. On je u pobjedi Milana igrao od 71. minute, a to mu je bio prvi nastup nakon 27. rujna kada je ozlijedio rame na gostovanju kod Crotonea.

Kramariću i Brekalu je upućen poziv za reprezentativnu akciju u studenome (prijateljski susret s Turskom, Liga nacija protiv Švedske i Portugala), Rebić je dobio pretpoziv, a Pongračić nije pozvan.

Pročitajte više