KRIZNI SASTANAK U REALU Igrači pitali Zidanea zašto je Modrić bio na klupi

Foto: Getty Images/Guliver Image

MALO je nedostajalo da Las Palmas napravi čudo i porazi Real Madrid na Santiago Bernabeuu ove srijede, no u posljednjim minutama penal i Ronaldo spasili su momčad Zinedinea Zidanea. Izbjegli su rezultatski debakl, ali ne i onaj na travnjaku, gdje se momčad s Kanarskih otoka igrala s najvećim svjetskim zvijezdama i nekoliko puta bila blizu četvrtog gola.


Zidane je u toj utakmici odlučio poštedjeti neke prvotimce, među kojima i Luku Modrića, a njegov odabir igrača nije ostavio dobar dojam na svlačionicu. Prema pisanju španjolskih izvora, igrači su nakon utakmice održali sastanak u potrazi za odgovorom zašto nisu igrali najbolji.

Realove zvijezde pitale su francuskog trenera zašto nisu igrali Casemiro i Modrić koji znaju zadržati loptu. Na Modrićevom mjestu bio je Mateo Kovačić koji je asistirao za prvi gol Reala. U isto vrijeme Isco, Morata i još neki traže veću minutažu ili transfer. Rotacije su nužne kako bi Zidane zadržao širinu i održao igrače zadovoljnima do kraja sezone, kada ih očekuju ključne bitke za dva preostala trofeja.

"Ne smijemo gubiti glavu", poručio je Zidane koji je svoju momčad pozvao na zajedništvo.

"Proživjet ćemo ovo zajedno, prolazimo kroz ružan period, naročito vezan za našu igru u prvom poluvremenu. Loše smo otvorili. Moramo analizirati i razmisliti kako da promijenimo stvari. Uložili smo golemi trud da se vratimo od 1:3 do 3:3. Imamo dobar duh, ova momčad može postići velike stvari", dodao je Francuz nakon remija s Las Palmasom kojim je Real prepustio vrh La Lige Barceloni, ali i dalje ima utakmicu manje. 


 

 

Pročitajte više