Kuže: Da je pao drugi gol, sve bi bilo drugačije

JOSIP KUŽE je nakon poraza od Arsenala u posljednjoj minuti uzvrata trećeg pretkola Lige prvaka na press konferenciji kazao kako je njegova momčad stekla veliko iskustvo protiv jednog od najboljih europskih klubova.

"Došli smo u London kako bi odigrali bolju utakmicu nego u Zagrebu, bili smo puno agresivniji. Došli smo do vodstva, no naši veznjaci nisu uspjeli zadržati loptu i odigrati kako smo se nadali, nisu dovoljno pritisnuli protivnike." - istaknuo je  Kuže.

"Nismo uspjeli realizirati nekoliko prilika, a da smo postigli drugi gol, sve bi bilo drugačije." - dodao je Kuže.

Dinamo je poveo ranim golom Eduarda da Silve, te je trener "Modrih" više od sat vremena u Londonu imao rezultat snova. Ipak, Arsenal je preko Ljungberga uspio izjednačiti u 78. minuti, a Flamini je u posljednjoj minuti postigao gol za pobjedu.

"Arsenal je vrlo iskusna momčad i uspjeli su nas kazniti. Ali, iako smo izgubili kući se vraćamo zadovoljni što smo ostvarili dobar dojam." - smatra trener hrvatskih prvaka.

"Nismo gajili iluzijiu da ćemo pobijediti, ali smo zadovoljni načinom igre. Išli smo na brzinu, Etto je brz, a preko njega smo željeli doći do kontri. Dinamo može igrati u Europi, pogotovo s momčadima druge klase, a Arsenal je svakako europska A klasa." - kazao je u razgovoru za Hrvatski radion Dinamov strateg.

Prvi čovjek Dinamove struke je kazao kako se ove godine Arsenal pojačao, te posebno ukazao na Tomasa Rosickog.

"Pred Arsenalom je vrlo uspješna sezona." - zaključio je Kuže.

S.H.

Pročitajte više