La Repubblica: Allegrijev novi početak u Juventusu bez Mandžukića, ali s velikim pojačanjem

Foto: Guliver Image/Getty Images

JUVENTUS je sedmom titulom u nizu završio sezonu, a i u sljedećoj će na klupi torinskog velikana sjediti Massimiliano Allegri.
 
"Kakve su šanse da ću ostati u Juventusu? Velike", poručio je Allegri nakon posljednje utakmice u sezoni i 2:1 pobjede protiv Verone.
 
"Sastat ću se s čelnicima kluba sljedećeg tjedna i tada počinjemo praviti planove za budućnost. Ciljevi? Uvijek su najveći, takav je Juventus klub."
 
A La Repubblica javlja da je do razgovora Allegrija i čelnika kluba već došlo. "Allegrijev novi početak", takav naslov donosi La Repubblica u tekstu u kojem piše da će od onih koji su sudjelovali u posljednjih sedam titula ostati samo Chiellini, novi kapetan, i Barzagli. 
 
Talijani vjeruju da će uz Buffona i Lichtsteinera klub ovog ljeta napustiti i Marchisio, ali i Mario Mandžukić koji je u potrazi za novim izazovima. 
 
Allegri od uprave kluba traži da nema nedodirljivih, uključujući i najskupljeg nogometaša u povijesti kluba Gonzala Higuaina. Argentinac će prvi put dobiti pravu konkurenciju, a La Repubblica tvrdi da je riječ o Alvaru Morati koji bi se trebao vratiti u Torino nakon loše sezone u Chelseaju. Za Juventus je igrao od 2014. do 2016. godine i bio jedan od omiljenih nogometaša kod navijača.
 
 

Pročitajte više