LeBron: Nema uzbuđenja, nema suza, nema radosti, nema ničega. Ne mogu to ni zamisliti

Foto: Epa

NAJBOLJI i najpopularniji košarkaš današnjice LeBron James gostovao je u popularnom NBA podcastu Road Trippin gdje je govorio o potencijalnom povratku na parkete, ali bez navijača naglasivši kako mu teško pada takav scenarij.

''Nema tu uzbuđenja. Nema suza. Nema radosti. Ne postoji uzajamna komunikacija. Jednostavno ne znam kako bih zamislio utakmicu bez gledatelja”, izjavio je Kralj James.

Podsjetimo, neposredno prije nego što će se prekinuti i NBA liga, LeBron je izjavio ovo:

''Ako izlazim na parket, a nema gledatelja, neću igrati. Nisam nikada igrao utakmicu bez gledatelja. To je tako od kada sam počeo igrati košarku. Nije ovo Europa", dodao je James naglašavajući kako igra za suigrače, ali i za publiku.

Samo tri dana kasnije promijenio je mišljenje.

"Naravno da bih bio jako razočaran kada ne bi bilo navijača jer zbog toga igram. Igram za svoju obitelj i svoje navijače. S druge strane, moramo slušati ljude koji vode računa o ovome što se događa. Sve što je najbolje za sigurnost igrača, franšiza i lige moramo slušati", napomenuo je LeBron.

NBA se ne igra od 11. ožujka, kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u ligi nakon što je Rudy Gobet bio pozitivan na koronu.

Pročitajte više