LEGANES ŠOKIRAO REAL U MADRIDU Modrić i Kovačić ispali iz Kupa

Foto: Getty Images/Guliver Image

REAL MADRID šokirao je navijače porazom od Leganesa 1:2 na svom Santiago Bernabeuu u četvrtfinalu Kupa Kralja!

Nakon Realove pobjede 1:0 u prvoj utakmici, Leganes je u Madridu poništio prednost prvaka u 31. minuti zabivši za 0:1. Karim Benzema je u 47. izjednačio, ali već nakon sedam minuta Gabriel je vratio vodstvo gostima. Ni više od pola sata Realu nije bilo dovoljno za izjednačenje i već su se oprostili od borbe za jedan trofej.
 

Mateo Kovačić odigrao je čitavu susret za "kraljevski klub", dok je Luka Modrić u igru ušao u 69. minuti.

Ranije u srijedu polufinale je izborila i Valencia koja je izbacila Alaves boljim izvođenjem 11-eraca. Alaves je nakon 90 minuta pobiijedio 2:1 i tako nadoknadio isti takav poraz iz prve utakmice u Valenciji. Strijelci za Alaves bili su Munir (73) i Sobrino (86), dok je pogodak za Valenciju postigao Santi Mina (77). Kako u dodatnih pola sata nije bilo pogodaka, o plasmanu u polufinale su odlučivali udarci s bijele točke u kojima su s ukupnih 3:2 bolji bili gosti.

Još u utorak u polufianle se plasirala i Sevilla koja je s ukupnih 5:2 nadigrala madridski Atletico, dok će u četvrtak posljednji uzvratni dvoboj na Camp Nou odigrati Barcelona i Espanyol. U prvoj utakmici Espanyol je na svom terenu bio uspješniji sa 1:0.



 
 

Pročitajte više