Premier liga

Legenda Uniteda: Liverpool i City su nas razbili. Rangnick je donio red

Foto: Guliver Image

LEGENDARNI nogometaš Manchester Uniteda Gary Neville pohvalio je rad Ralfa Rangnicka koji je protekle nedjelje odradio prvi susret na klupi kluba s Old Trafforda.

Neville je dugo davao podršku svom nekadašnjem suigraču Oleu Gunnaru Solskjaeru na mjestu Unitedovog trenera, ali je priznao da je njemački stručnjak, koji je naslijedio Norvežanina, donio red u ekipu.

Prva pobjeda bez primljenog gola na domaćem terenu nakon 15 utakmica

United je pod vodstvom Rangnicka na domaćem terenu pobijedio Crystal Palace (1:0) u Premier ligi, a gol je postigao Fred. Osim osvojena tri boda, momčad je prvi put nakon čak 15 utakmica u svim natjecanjima uspjela sačuvati svoju mrežu na kultnom Old Traffordu.

"Zaista sam uživao u utakmici. Prvih pola sata bilo je apsolutno fantastično. Tijekom posljednjih sat vremena odradili su posao. Nakon utakmice sam razmišljao kako su bili sjajnih tijekom 30 minuta. To je ono što želimo vidjeti od Ralfa Rangnicka u Manchester Unitedu. To je ono što igrači Manchester Uniteda žele vidjeti", rekao je Neville.

"Pričali smo o neredu u obrani, a on je donio red"

On je napomenuo da se u posljednje vrijeme mnogo pričalo o kaosu u Unitedovoj obrani, ali Rangnick je za kratko vrijeme uspio riješiti taj problem.

"Proveli smo šest ili sedam tjedana pričajući o neredu u obrani. Nisu imali utakmicu bez primljenog gola u 16 navrata, primali su golove kakve ne biste vjerovali, kod kuće su ih razbili Liverpool i Manchester City, a Leicester, Villa i Villarreal lomili na kontranapade. Rangnick je želio red. Red u izvedbi. Mislim da smo to dobili", naglasio je Neville.

Pročitajte više