Liga nacija: Poznate cijene karata za ogled Španjolske i Hrvatske

Foto: EPA

HRVATSKA će 11. rujna u Elcheu igrati protiv Španjolske u Ligi nacija, novooformljenom nogometnom natjecanju. Španjolski nogometni savez priopćio je kako će se karte prodavati po cijenama od 20 do 70 eura.

Hrvatska će gostovati na stadionu Martínez Valero, domu drugoligaša Elchea. Martínez Valero posjeduje 33 732 sjedećih mjesta.

Prodaja ulaznica preko interneta počet će 9. kolovoza, a na blagajnama će se prodavati od 6. do 10. rujna. Utakmica se igra u utorak 11. rujna u 20:45. Španjolska reprezentacija u Elcheu nije igrala deset godina. Budući da će se suprotstaviti svjetskim doprvacima, Španjolski nogometni savez očekuje pun stadion.

Španjolci nikada nisu izgubili u Elcheu, gradu udaljenom oko 150 kilometara od Valencije na obali Sredozemnog mora. Elche je tradicionalno poljoprivredni kraj s oko 220 tisuća stanovnika, poznat i po proizvodnji obuće.

Španjolska je posljednju utakmicu u Elcheu odigrala u ožujku 2008. godine. U prijateljskoj utakmici pobijedila je Italiju s 1:0. Godinama prije redom je u Elcheu pobjeđivala Belgiju (1986.), Makedoniju (1995.), Ukrajinu (2003.) i Egipat (2006.) 

Uz Hrvatsku i Španjolsku, u grupnoj fazi Lige nacija nalazi se i Engleska. 
 

Pročitajte više