FINALE KUPA

Hajdukovi junaci Livaja i Melnjak prokomentirali osvajanje Kupa

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

DEVET godina čekao je Hajduk na trofej koji će staviti u vitrine i dočekao ga uz večerašnju pobjedu od 3:1 protiv Rijeke u finalu Kupa. Splitski prvoligaš do trijumfa je stigao pred svojim navijačima na Poljudu u utakmici u kojoj je nadoknadio 0:1 i iskoristio prednost igrača više.

Euforija se nakon utakmice s tribina spustila na travnjak na kojem su igrači vrlo brzo ostali bez odjeće, a navijači preplavili travnjak i svojim ga majicama i dresovima obojili u bijelo. Slavili su se junaci momčadi, a jedan od najvećih svakako je Marko Livaja, najbolji igrač momčadi i HNL-a.

"Odigrali smo dobru utakmicu, nismo izgubili glavu ni kad smo gubili. Nastavili smo igrati našu igru i zasluženo smo pobijedili. Predugo smo čekali trofej, ali ove godine smo ga zaslužili, igrali smo dobar nogomet", rekao je Livaja nakon utakmice i dodao:

"Iza nas je uspješna sezona iako možemo malo žaliti za prvenstvom. Imali smo priliku. Izgubili smo svojom krivicom dosta malih utakmica u prvenstvu. Navijači su fantastični, dosta su patili, ovo je za njih. Sljedeća sezona? Idemo po prvenstvo."

A ako je Livaja Hajdukov junak sezone, Dario Melnjak to je svakako bio u ovoj utakmici. Zabio je dvaput, za 2:1 i 3:1.

"Volim se naći pred golom. Igrači su me dobro nalazili, momčad je baš puno olakšala da se nađem u tim situacijama. O ovome se sanja", rekao je.

Pročitajte više