LIGE PETICE

Liverpool sprema senzacionalan transfer? Detalji dogovora su neobični

Foto: EPA-EFE

LIVERPOOL sprema veliki transfer prema pisanju engleskih medija. Talentirani engleski veznjak Jude Bellingham jedan je od najinteresantnijih, ali i najskupljih igrača na tržištu. Transfermarkt ga procjenjuje na 80 milijuna eura vrijednosti, a Borussiji Dortmund vrijedi i više od toga.

Fabrizio Romano je potvrdio kako su ljudi iz Liverpoola pristupili agentu mladog Engleza. Ipak, nakon gubitka Haalanda koji je otišao u Manchester City, slavni njemački klub ne želi u istom prijelaznom roku izgubiti i drugu najveću zvijezdu. Zbog toga ga vrlo vjerojatno neće prodavati ove godine.

Međutim, Romano ističe kako ćemo iduće ljeto gledati novu "Haaland sagu" u kojoj će se najveći klubovi svijeta trgati za Bellinghamov potpis, a novinar izvještava kako Liverpool vodi u toj utrci, barem zasad.

Engleski mediji ističu kako bi Liverpool mogao već ovog ljeta dogovoriti transfer s klubom i igračima za iduće ljeto. Spominje se nekoliko različitih odšteta, ali vjerojatno će se raditi o cifri od barem 100 milijuna eura. Liverpool je već jedan takav, sezonu unaprijed dogovoreni transfer, odradio s Nabyjem Keitom.

Pročitajte više