Liverpoolova legenda poderala Arsenal: "Kakve kukavice! Ne bih želio da mi kćer jednog od njih dovede kući"

Foto: Getty Images/Guliver Image

BIVŠI Liverpoolov branič Jamie Carragher nije mogao vjerovati kako je Arsenalova momčad odigrala u porazu od Crystal Palacea 3:0. Komentator Sky Sportsa i kolumnist Daily Maila optužio je Wengerove igrače za nezalaganje i sramotnu igru kojom su sve dalje od Lige prvaka.

"Walcott je nakon utakmice rekao da ovo nije Arsenal. Ne, ovo jest Arsenal. Ovo je Arsenal iz godine u godinu. Sve je isto i ništa se ne mijenja. Deset godina, petnaest godina, tko zna koliko još godina. Pa Walcott je rekao da su od prve minute vidjeli da igrači Palacea više žele pobjedu. Pa tko normalan to može reći u ovoj situaciji?", čudio se Carragher.

Igru Arsenalove momčadi usporedio je s onima Chelseaja iz prosinca 2015. godine kad su radili sve kako bi smijenili Josea Mourinha.

"Meni ovo izgleda identično. Oni igraju kao da su odustali. Ovakve četiri utakmice, na svakoj su primili gol... Jako cijenim Arsenea Wengera, ali vrijeme je za promjene. Kad je on došao u klub, za Arsenal je bila katastrofa završiti na drugom mjestu. Protiv Uniteda i Alexa Fergusona! A sad? Sad im je uspjeh biti u prve četiri momčadi", rekao je Carragher i za kraj "hračnuo" igrače:

"Oni su kukavice. Sramota. Ima li neki otac koji bi želio da mu kćer kući dovede jednog od njih? Ima li?".

Pročitajte više