Lovren ljutit: Gdje su sada hrvatski novinari koji pišu loše o meni

TRENER Lyona Remi Garde i Dejan Lovren održali su press konferenciju na Maksimiru. Lavovi u srijedu navečer igraju protiv Dinama posljednju utakmicu natjecanja po skupinama Lige prvaka.

> Jurčić otkrio sastav koji će se suprotstaviti Lyonu

> Lyonov stup obrane: Pobjedom u Zagrebu krećemo u osvajanje Europa lige!

> Lovren sletio u Zagreb: Nažalost, ovisimo o Realu

> Lyonov Kelava. Kao Dinamo - Svi ih buše, a golman im je najbolji igrač

Prvi je riječ dobio stoper Lavova Dejan Lovren...

"Nadamo se prolasku, ali ništa ne možemo garantirati. Pokušat ćemo zabiti što više golova", rekao je Lovren.

"Ne, neće biti nikakvih problema što igram protiv bivšeg kluba na poluvremenu. S obzirom da sam igrao ovdje i u dresu reprezentacije, nije mi to novost. Sasvim sam koncentriran na utakmicu", dodao je.

"Naravno da imam prijatelja među sadašnjim igračima, neki igraju s mnom i u reprezentaciji, bit će mi drago odmjeriti s njima snage na terenu. Klađenje? Naravno da se ne kladim", nastavio, završivši obraćanje novinarima na hrvatskom jeziku.

"Mogu jedino reći da mi je jako žao što nisu došli ovdašnji novinari koji tako dobro cijele godine pišu o meni. Jako je tužno što na cijeloj press konferenciji nijedan hrvatski novinar nije postavio pitanje, a tako su pametni kada treba pisati o mojim igrama", ljutito je završio nekadašnji igrač Dinama.

Garde: Tužan sam što postoji mogućnost da ispadnemo iz Lige prvaka, ali nećemo se predati do posljednjeg trenutka

Mikrofon je potom prešao u ruke francuskog stratega, koji je rekao da neće mijenjati formaciju bez obzira što treba visoku pobjedu. Nije stvar u formaciji već pristupu, objasnio je Remi Garde.

"Nadamo se čudu, naravno, to je jedan od ciljeva, ali ne zamaramo se tim. Maksimalno smo koncentrirani da zabijemo što više golova na Maksimiru, jer Dinamo je ta momčad koja se nalazi u problemima. Nije nerealno očekivati čudo, kvalitetnija smo momčad", rekao je Garde u uvodu.

"Nekada je igrače teško motivirati, ali ovo je utakmica visokog nivoa. Samo sam igrače morao podsjetiti da je u nogometu sve moguće i da treba pokušavati doći do osmine finala Lige prvaka do posljednjeg trenutka", dodao je.

"Naravno da sam malo tužan što postoji velika mogućnost da ove godine ne igramo knockout fazu Lige prvaka. Svake sezone do sada igrali smo u toj fazi i nije mi svejedno što bi ove godine mogli propustiti to uzbuđenje", za kraj će.

Pročitajte više