LIGE PETICE

Lukaku progovorio o odnosu s Ibrahimovićem

Foto: Imago Sports/Guliver

SUKOB Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua, nekoć suigrača u Manchester Unitedu, a danas rivala u momčadima Milana i Intera, već je dulje vrijeme tema kojom se bave mediji, posebice talijanski.

Iako se u pravilu zadržava na prepucavanjima preko društvenih mreža, gdje jedan drugome pokušavaju spustiti na različite načine, on je nedavno, tijekom milanskog derbija, bio na rubu fizičkog okršaja.

''Gubili smo 1:0, a ja sam bio malo ljutit jer sam promašio gol. Njegove riječi su me pogodile. Nisam sretan zbog način na koji sam reagirao, ali ne dozvoljavam da me se nagurava. Skroman sam, pobjednik sam i do smrti ću se boriti za svoje suigrače'', izjavio je Lukaku prisjećajući se dana sukoba s Ibrahimovićem.

Potom je otkrio što o njemu zaista misli.

''On je sjajan nogometaš, pobjeđivao je gdje god da je igrao i zabio je više od 500 golova. Imali smo dobar odnos dok smo bili u Manchester Unitedu i mislim da su nam potrebni takvi igrači u talijanskom prvenstvu. On želi pobjedu za sebe, ja je želim za Inter, a Ronaldo za Juventus. Sad je tu i Mourinho u Romi. To su dobre stvari za talijanski nogomet'', zaključio je Lukaku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više