LIGA PRVAKA

Madridske naslovnice: Kolaps. Katalonske: Pep, pokazao si nam put

Foto: Gulliver / Getty Images

PORAZ koji je Real doživio na svom terenu od Manchester Cityja (2:1) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka potpuno različito su popratili madridski i katalonski mediji.

Marca iz glavnog grada Španjolske preko naslovnice je razvalila "Kolaps" uz veliku fotografiju Ramosovog rušenja Jesusa zbog kojeg je Realov kapetan dobio crveni karton i propušta uzvrat u Manchesteru. "Osam minuta pomračenja od Reala traži čudo na uzvratu", dodaje As aludirajući na to da je Real od 78. do 86. minute došao od vodstva 1:0 do poraza 1:2 i ostao bez ključnog igrača.

Također madridski As Realov potop ilustrira crvenim za Ramosa preko cijele naslovnice i velikim natpisom "U Manchesteru trebamo čudesan pothvat".

S druge strane, naslovnice katalonskih medija zrače oduševljenjem zbog teškog poraza mrskog neprijatelja "Felicity". Tako se riječima poigrao Mundo Deportivo uz sliku slavlja nogometaša Cityja na Bernabeuu.

Sport iz Barcelone još je otvoreniji. "Pep, tvoj prst nam je pokazao put", piše ovaj dnevnik na naslovnici uz sliku Guardiole s, naravno, ispruženim prstom. Ovo se odnosi na to da u nedjelju Real također na Bernabeuu u 26. kolu La Lige dočekuje Barcelonu. Ako bi vodeća Barcelona ponovila Cityjev uspjeh, odlijepila bi se od Reala s pet bodova prednosti.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više