Mamić počeo gurati Ibaneza u repku: To je najbolji lijevi bek u Hrvatskoj od Jarnija

ARGENTINAC Luis Ibanez još je jedan u nizu Dinamovih stranaca koji je izrazio želju zaigrati za reprezentaciju Hrvatske.

Njegovu želju vjerojatno je potaknuo gazda Zdravko Mamić, koji je u razgovoru za SN izjavio: "On je najbolji hrvatski lijevi bočni nakon Roberta Jarnija! Za sve ostale je televizor u boji." Naravno da je mladi lijevi bočni odmah poletio u zvijezde i počeo razmišljati o pripremama u Čatežu kod Slavena Bilića. Nije trebalo proći dugo da i on otkrije svoju ljubav prema Hrvatskoj.

"Želim igrati za hrvatsku reprezentaciju! Mlad sam, osjećam da napredujem i vjerujem da bih se u budućnosti mogao izboriti za pozivnicu. Sjajno mi je u Hrvatskoj, tu bih želio živjeti i igrati nogomet", rekao je Ibanez.

Treba istaknuti kako je Ibanez kvalitetan igrač, ali isto tako tužno je kako se za svakog stranac koji dođe u Hrvatsku nakon desetak dobrih utakmica lobira da zaigra za Vatrene.

Nakon što je Eduardo otvorio sezonu, u posljednjih pet godina guralo se i Ettoa, Sammira pa i Suareza. Mamiću izgleda nije dovoljno tek provođenje plana "Vrsaljko - Badelj - Antolić - Barbarić - Tomečak u reprezentaciji". Dok svi Dinamovci redom ne budu u reprezentaciji, on neće biti zadovoljan

Pročitajte više