Manchester City za Danija Alvesa nudi 40 milijuna eura?!


  
I DOK traje Svjetsko nogometno prvenstvo, mnogi europski klubovi rješavaju križaljke za iduću sezonu koja će vrlo brzo postati aktualna te je svima želja što prije kompletirati igrački kadar.

Kao što je bio običaj tijekom posljednjih prijelaznih rokova, iznimno su bučni iz Manchester Cityja, kluba koji posredstvom bogatih vlasnika ima podlogu tražiti jaka pojačanja.

U ovom trenutku pokušavaju riješiti pitanje na desnom boku, a prva želja im je bio brazilski igrač iz Intera, Maicon. No, kako je Maicon, po mnogim najavama, na sigurnom putu prema madridskom Realu, Manchester City već "njuška" na drugim stranama.

Španjolska Marca je tako izvijestila da je City spreman na visoku ponudu Barceloni u svrhu kupnje Daniela Alvesa. Brazilac ima valjani ugovor s Barcelonom do lipnja 2012. godine, a trenutačno je na raskrižju produljenja ugovora s Kataloncima ili mogućeg odlaska u novi klub.

Ranije je Barcelona dovela Danija Alvesa iz Seville za 36 milijuna eura, a Manchester City navodno nudi četiri milijuna više za otkup njegovog ugovora.

Pročitajte više