TRANSFERI

Marca: Mbappeova majka šokirala priznanjem. Ovo je prava istina o ponudama za Kyliana

Foto: Profimedia

SVAKIM danom pojavljuje se sve više vijesti vezanih uz sapunicu oko Kyliana Mbappea i njegovog navodno dogovorenog transfera u Real Madrid. Iz sata u sat se mijenja situacija, uvijek ovisno o tome kako je mediji u kojoj zemlji interpretiraju. Mbappe je već stotinjak puta sigurno potpisao za Real i stotinjak puta sigurno ostao u PSG-u, ali priča i dalje nije zaključena.

Nove detalje ove sage ponudila je majka francuskog nogometaša Fayza Lamari koja je aktivno uključena u sve pregovore u kojima njen sin sudjeluje. Lamari je "šokirala priznanjem i otkrila pravu istinu", navodi danas Marca koja se detaljno raspisala o potencijalnom dolasku Mbappea u Madrid.

"Kylian ima dvije ponude. Jedna je od PSG-a, druga od Real Madrida. Gotovo su pa identične. Moj će sin u Realu sigurno imati potpunu kontrolu nad svim svojim komercijalnim pravima, bez obzira na ono što se piše po medijima. Doduše, ta odluka prvo mora biti donesena. Čekamo odluku. Kylian će odabrati što želi", poručila je Lamari u razgovoru za Kora Plus.

Prihvatili su dvije ponude

Ovime je Lamari potvrdila da je, nakon što je postignut dogovor s Real Madridom, sada jasno da su dogovoreni preduvjeti i za novi dogovor s PSG-om, a to baca sasvim novo svjetlo na budućnost jednog od najboljih nogometaša svijeta. Francuski mediji pišu kako će konačna Mbappeova odluka biti poznata do kraja tjedna, a dotad će se čelnici Reala i PSG-a kuhati u neizvjesnosti.

"Nećemo imati sastanke kako bismo raspravljali o budućnosti moga sina, svi sastanci su završeni. Postigli smo dogovor s Real Madridom i PSG-om, pregovori su gotovi. Sada je sve na Kylianu, on mora odabrati gdje će nastaviti karijeru", rekla je Lamari.

Basnoslovan novac

The Athletic je jučer objavio kako je francuski prvak Mbappeu ponudio ugovor na tri sezone, ali nije objavio detalje plaće. Njih je objavio španjolski El Chiringuito, a slično tvrdi i engleski Daily Mail.

Mbappe bi trebao igrati za plaću koja bi se kretala od oko 5 milijuna eura mjesečno, odnosno oko 60 milijuna eura godišnje. Na to treba dodati i 100-120 milijuna eura bonusa koje mu klub nudi za produljenje ugovora, a onda i novac koji bi mu stizao od marketinških prava te kroz bonuse za ostvarenja na terenu.

Pročitajte više