LIGE PETICE

Marca: Ronaldo se u očaju bacio pred noge Perezu, ali za njega nema povratka u Real

Foto: EPA

JUVENTUS i Cristiano Ronaldo trenutno se nalaze u vrlo nezgodnoj situaciji za obje strane. Sezona se bliži kraju, s njom će doći i početak prijelaznog roka, a Ronaldo i talijanski prvak ne znaju hoće li nastaviti suradnju.

Već nekoliko dana talijanski mediji pišu da Ronaldo sigurno neće ostati u klubu ako Juventus ne osigura nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, a sada je prilično jasno da to, ako se i dogodi, neće biti prije samog kraja sezone.

"Ronaldo traži način da na kraju sezone pobjegne iz Juventusa, a kao najbolju opciju vidi Real Madrid. Bacio se pred noge Perezu tražeći povratak, ali samim spomenom tog posla jasno je da on nije moguć. Sve će ostati samo na Ronaldovoj želji", piše danas Marca u tekstu o Ronaldovoj budućnosti.

Stručnjaci su složni

U posljednjih nekoliko sati oglasio se niz novinara koje se smatra stručnjacima za transfere i gotovo da je postignut konsenzus oko Ronaldove budućnosti.

Ako zbilja napusti Juventus ovog ljeta, Ronaldo može to napraviti samo da bi prešao u Manchester United ili Paris Saint Germain, nijedan drugi klub nije opcija.

United mu zasad nije zatvorio vrata, ali PSG se čini kao nemoguća opcija jer već pod ugovorom ima Neymara i Kyliana Mbappea. Dodavanje Ronalda značilo bi financijsko opterećenje dosad neviđeno u nogometu. Za rasplet treba pričekati nekoliko mjeseci, ali trenutno se čini da je Ronaldova jedina opcija povratak na Old Trafford, mjesto na kojem se izgradio kao velikan europskog nogometa.

 

Pročitajte više