UFC

McGregor objavio pa izbrisao sliku Poirierove kćerkice uz zabrinjavajući komentar

Foto: AP Photo/John Locher/Guliver

CONOR MCGREGOR proteklog se vikenda opet pokazao kao loš gubitnik nakon što je zbog teške ozljede gležnja liječnik prekinuo njegovu borbu s Dustinom Poirierom.

Dok je sudac proglašavao pobjednika, McGregor je iz sjedećeg položaja u kavezu vikao, bacao prazne prijetnje, a posebno je neukusno bilo njegovo "flertovanje" s Poirierovom suprugom Jolie.

U danima nakon borbe irski borac, koji se zbog ozljede mjesecima neće smjeti boriti, prebacio se na jedino preostalo bojno polje - društvene mreže. Jučer je divljao na Twitteru, objavljivao nebuloze i brzo ih brisao, a među njima je bila i poruka koja se može shvatiti kao prijetnja smrću Poirierovoj petogodišnjoj kćerkici. 

U jednoj je objavi postavio tri fotografije Poiriera, među kojima i jednu s kćeri, a uz to je napisao samo riječ "gonezo".

Riječ sama po sebi ne znači ništa i po internetu su odmah krenule rasprave što je Conor htio reći. MMA analitičar i samoprozvani najveći MMA kladitelj Luca Fury objasnio je da se radi o slengu, izvedenici iz riječi "gone", koja u ovom kontekstu znači "ode" ili "nema je više". To bi se, dakle, moglo protumačiti kao prijetnja smrću.

"Sad je počeo prijetiti nedužnoj djevojčici jer je izgubio borbu. Odvratno", napisao je Fury pa u idućem tvitu dodao:

"Jako je razočaravajuće pratiti ovakav McGregorov pad. U redu je izgubiti, svi velikani gube, ali sačuvaj dostojanstvo. Posljednjih godina postao je nestabilan pred našim očima. Nema više fantastičnog trash-talkera s impresivnom aurom. Conor je slomljen na puno više razina", napisao je.

McGregor je nakon borbe, dok je nemoćno sjedio i čekao pomoć za izlazak iz kaveza, dobacivao Poirieru i njegovoj supruzi: "Tvoja žena mi je u privatnim porukama! Hej, mala, javi se, popričat ćemo. Dobro izgledaš, kujice mala", vikao je Irac, a ona mu je samo u prolazu pokazala srednji prst.

Riječ "gonezo" možda i ne označava prijetnju smrću, ali samom objavom fotografije djeteta McGregor je prešao granicu neukusa i neprimjerenog ponašanja.

Pročitajte više