Messi je sada bolji od Ronalda i u novoj FIFA-i

Foto: Getty Images/Guliver Image
 
LIONEL Messi je s ocjenom 93 u trenutku izlaska FIFA-e 18 bio drugi najbolje ocijenjen igrač u cijeloj igri, a ispred njega se nalazio samo Cristiano Ronaldo, s jednom ocjenom više. Ipak, zahvaljujući odličnim predstavama Messija u posljednje vrijeme, uključujući i El Clasico, zvijezda Barcelone dobila je nevjerojatnu Team of the Week karticu s ukupnom ocjenom 95. 
 
Iako je Ronaldo već ranije bio dobio karticu s ocjenom 95, na temelju fenomenalnog učinka u grupnoj fazi Lige prvaka, ova Messijeva je bolja i od te. Sve zahvaljujući fenomenalnom učinku u El Clasicu u kojem je Messi asistirao i postigao pogadak te je proglašen igračem utakmice.
 
Messiju najveću razliku donosi dribling, koji je na novoj kartici na nevjerojatnih 98, tempo i brzina su mu također viši nego na Ronaldovim karticama, a nadmoćan je i u dodavanju. Ono u čemu je Ronaldo uspio zadržati prednost su udarci i fizička nadmoć.
 
 
Screenshot: FIFA 18
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA 18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više