Messi među prijavljenim igračima za El Clasico. Među njima nema Dembelea

Foto: EPA-EFE

BARCELONA je objavila popis od 19 igrača koji će konkurirati za sutrašnju utakmicu polufinala španjolskog kupa kada će od 21 sat ugostiti Real Madrid.

Među njima je i Lionel Messi koji ima problema s ozljedom. U 2:2 remiju protiv Valencije zadobio je ozljedu desnog bedra, jučer nije trenirao, a trener Katalonaca Ernesto Valverde na današnjoj presici je rekao kako će nakon posljednjeg treninga odlučiti hoće li Argentinac zaigrati.

"Nema veze što kažu nalazi, ako ti igrač kaže da nije spreman, moraš ga izostaviti. Ako ti kaže da se osjeća dobro i spremno za igru, onda tek razgovaraš s liječnicima i nakon toga donosiš konačnu odluku", rekao je Valverde.

Izgleda da se Messi dovoljno dobro osjeća da barem konkurira za sastav, što, naravno, ne znači da će i zaigrati sutra na Camp Nouu. Moguće je da uđe s klupe za završnicu, a pitanje je hoće li uopće ulaziti. Ipak, to što je među kandidatima za nastup je dobra vijest za sve navijače Barcelone jer to vjerojatno znači da neće još dugo izbivati s terena ako i propusti sutrašnji El Clasico.

Netko koga sigurno nećemo gledati sutra je mlada zvijezda Katalonaca Ousmane Dembele. On je već propustio četiri utakmice zbog povrede gležnja, pričalo se da bi se mogao vratiti u El Clasico, ali nije ni na popisu kandidata za utakmicu.

 

Pročitajte više