lige petice

Messi zbog Suareza napao klub: Nisi zaslužio ovo, zbog toga oni trebaju otići

Foto: Instagram

JEDAN ključnih razloga zbog čega je Messi tražio odlazak iz Barce je način na koji su se trener Koeman i uprava Barcelone ponijeli prema Luisu Suarezu. Ikona Barce, strijelac skoro 200 golova i čovjek koji je šest godina trpao na Camp Nouu izbačen je iz kluba na stražnja vrata.

Suarez i Messi su veliki prijatelji i Argentinac nije mogao oprostiti čelnicima kluba način na koji su se riješili jednog od najboljih napadača modernog doba i velikog prijatelja jednog od najvećih ikad.

Messi se oprostio od Suareza i napao Barcu

Messi se danas emotivnim pismom na Instagramu oprostio od Urugvajca koji ide u Atletico Madrid, a na početku svog pisma nije zaboravio brutalno napasti upravu kluba.

''Zaslužili ste otkaz zbog svega što predstavljate. Luis je jedan od najvećih igrača u povijesti kluba koji je napravio velike stvari i za klub i individualno. Nije zaslužio da ga ovako potjerate. Ipak, istina je ta da me u Barceloni više ništa ne iznenađuje'', napisao je Argentinac, a onda se obratio prijatelju Suarezu:

''Ulazeći danas u svlačionicu očekivao sam uobičajenu svakodnevicu, ali ostao sam iznenađen. Neizmjerno teško će biti ne viđati te dan za danom, kako na treninzima tako i na terenu. Silno ćeš nam nedostajati. Zajedno u momčadi smo proveli mnogo godina, bili na nebrojeno zajedničkih večera i upoznali mnoge ljude. Mnogo stvari smo proživjeli koje nikada neću zaboraviti. Bit će čudno vidjeti te u drugom dresu, a još teže suočiti se s tobom na suprotnim stranama. Zaslužio si oproštaj koji nalikuje legendi kluba. Želim ti sve najbolje u novom izazovu. Volim te puno. Vidimo se uskoro, prijatelju.''

Pročitajte više