BARCELONA

Messija su pogodile riječi uplakanog Suareza na oproštaju od Barcelone

Foto: Screenshot

LUIS SUAREZ jučer je zaplakao na oproštaju od Barcelone za vrijeme presice na kojoj su bili nazočni sad već njegovi bivši suigrači.

Emotivan razlaz Urugvajca s klubom nakon šest godina pratio je njegov prvi susjed i najbolji prijatelj Lionel Messi, a uz njega su tu bili Sergio Busquets, Gerard Pique, Sergi Roberto i Jordi Alba. Na kraju su se slikali za uspomenu pored svih trofeja koje su zajedno osvojili igrajući za Blaugranu, a taj dan je posebno bio emotivan kapetanu Messiju.

Mundo Deportivo piše da je Argentinac izgledao tužno, dirnuto i slomljeno kada je gledao velikog prijatelja. Posebno je Messiju bilo loše kada se Suarez rasplakao na oproštaju te kada je spominjao baš Messija.

"Svatko zna kakvo mi prijateljstvo imamo. Kada sam došao u Barçu, svi su govorili da moram biti oprezan s njim, ali on je divna osoba. Nedostajat će mi."

Suarez je postao novi igrač Atletico Madrida. U neobičnom transferu Urugvajac dolazi kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Barcelonom, ali će Atletico svejedno Barci platiti oko šest milijuna eura kroz razne bonuse.

Suarez je potpisao ugovor na dvije godine uz plaću od devet milijuna eura po sezoni.

 

Pročitajte više