Siniša Mihajlović

Mihajlović: Hajduk mi je nudio 150 tisuća maraka godišnje, zvao me i Dinamo

Foto: EPA

SINIŠA MIHAJLOVIĆ se u jednosatnom razgovoru za klupsku televiziju Crvene zvezde prisjetio i početaka svoje karijere u Borovu. Istaknuo je da je imao velike ponude Hajduka i Dinama, ali da ga je srce vuklo u Srbiju.

Igrajući za Borovo kao 17-godišnjak, bio je, kaže, proglašen najboljim igračem treće lige. Uslijedile su ponude hrvatskih klubova.

"Zvali su me Hajduk, Dinamo, ali nisam htio tamo, samo u Zvezdu", započeo je Mihajlović pa objasnio:

"Znao sam, ipak, kad ste klinac da u Zvezdi teško možete proći, nego samo kad ste već formiran igrač. Došla mi je onda ponuda od Vojvodine za mnogo manje novca. Moram samo napomenuti da nijedna moja odluka nije bila vezana za novac, nego za ono što osjećam. Od Hajduka sam dobio ponudu od 150 tisuća maraka godišnje za četiri sezone, isto tako i od Dinama."

"Donosili su mi 100 tisuća maraka kući, majka samo što nije pala u nesvijest"

Mihajlović tvrdi da su mu nudili i BMW, donosili novac u kuću, no ipak je potpisao za Vojvodinu i preko nje došao do Zvezde.

"Sjećam se, čeka me BMW 318i kad sam bio na pripremama s reprezentacijom, kažu 'potpiši i vozi ga u Borovo'. Sad zamislite mene s 18 godina kako ulazim u Borovo s BMW-om! I ja što da radim, razmišljao sam zašto da ne potpišem, uzmem auto i boli me... Ali nisam bio takav. Donosili su mi kući čak novac u koferu, 100 tisuća maraka kao kaparu, majka samo što nije pala u nesvijest. Ja kažem 'ne, ne, neću', a majka kaže 'nisi normalan, zašto nisi uzeo taj novac'. Na kraju sam otišao u Vojvodinu zato što je u Srbiji, tamo sam potpisao za pet tisuća maraka po sezoni, za četiri godine", rekao je.

Pročitajte više