Miki Rapaić potpisuje za Rijeku

MIKI RAPAIĆ ne odustaje od nogometa. Nakon avanture u Trogiru (i prihvaćanja da od povratka u Hajduk zaista neće biti ništa), Rapaić je ušao u pregovore s Rijekom. Kako piše Glas Dalmacije, trebao bi potpisati do kraja prijelaznog roka koji se zatvara u nedjelju u 24 sata.

Rapaić je nedavno napunio 35 godina i iza sebe ima velikih nogometnih trenutaka. Još u ciklusu kvalifikacija za Euro 2008. Rapaić je imao status reprezentativca. Da nije izvoljevao s klubom, vjerojatno bi taj status i zadržao.

Rapaić je u karijeri igrao za Hajduk, Perugiju, Anconu, Fenerbahče i Standard prije nego je započelo njegovo vraćanje u Hajduk. Rapaić je valjda jedini koji se želio vratiti više puta od Zorana Vulića, samo što mu to nijednom nije uspjelo. Jednom je tražio previše novca, drugi put je "potpisao" za Steauu, a treći put su ga "u Hajduku izigrali".

Sada će najvjerojatnije pojačati redove Rijeke koja bilježi ugodan start sezone. Teško je reći da će Miki na Kantridi završiti svoju karijeru, jer nitko ne može garantirati da neće uslijediti još jedno vraćanje u Hajduk.

Poljud šuška o Tomasovu

Navodno je tijekom vikenda otvorena veza Hajduk - Zadar. Je li riječ o Marinu Tomasovu kojeg je Reno Sinovčić možda obećao Splićanima? Zdravko Mamić nudio je lijepu cifru, ali Reno gura svoju politiku.

"Sve je moguće, pa i Tomasov na Poljud. U ovom trenutku ne mogu reći ne, ali niti da. Čemu žurba, uredi HNS-a otvoreni su 24 sata", rekao je Sinovčić za Slobodnu Dalmaciju.

C.D.
Foto: Index

Pročitajte više