Milan će Bayernovog klinca platiti 54 milijuna eura kroz tri godine?

Foto: Getty Images/Guliver Image

RENATO Sanches (19) došao je prošle godine u Bayern iz Benfice za 35 milijuna eura. Od mlade zvijezde portugalske reprezentacije očekivalo se puno, no Sanches nikako nije uspio u Bayernu. Odigrao je tek 25 utakmica i bilo je sve očitije da ga se Bavarci žele riješiti, ako je moguće već ovog ljeta.

Najzainteresiraniji je Milan, koji je ozbiljno shvatio ovaj prijelazni rok, pa nakon cijelog niza igrača koje je doveo želi i Bayernova veznjaka. Milan je navodno zainteresiran za dvogodišnju posudbu koja bi ga godišnje stajala sedam milijuna eura, a nakon toga bi Talijani imali opciju otkupa Portugalčeva ugovora za 40 milijuna eura.

Bayern bi se tako riješio igrača kojeg godišnje plaća oko tri milijuna eura, a koji se očito nije uklopio u Ancelottijeve planove, iako je bio jedna od zvijezda Europskog prvenstva koje su senzacionalno osvojili Portugalci.

Milan je ove godine na Bonuccija, Andrea Silvu, Contija, Calhanoglua, Musacchija i Rodrigueza potrošio 170 milijuna eura, a za osam milijuna doveo je Francka Kessieja na posudbu iz Atalante.

Pročitajte više